home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Wordt straatambassadeur

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen uit de wijk op de hoogte zijn en betrokken blijven bij het LEEFBUURTproject, zijn we op zoek gegaan naar mensen die ‘straatambassadeur’ willen zijn. Zij zijn als het ware de ‘voelsprieten’ van hun straat en vormen de verbinding tussen buren en de gemeente: ze spreken buren aan, luisteren naar wat er leeft, vragen om extra uitleg bij de gemeente, verspreiden informatie mee en komen regelmatig samen in de Leefbuurtgroep. 

De Leefbuurtgroep geeft mee vorm aan het projectverloop, reflecteert over de uitkomsten van de dialoogmomenten, bekijkt wat er verder nodig is voor de buurtbewoners en wat er vanuit de gemeente mogelijk is. In deze groep zijn ook medewerkers van verschillende gemeentediensten betrokken. Alle straatambassadeurs doen dit vrijwillig – waarvoor alvast onze grote dank!

Woon je in de Palokewijk, ken je veel mensen in je straat, praat je graag met je buren, trek je je de toekomst van de wijk aan en ga je graag diepgaander in dialoog met de gemeente? Dan ben jij wellicht een geknipte straatambassadeur!

Wij zoeken specifiek nog mensen voor de Winkelveldstraat, Sint Antoniuslaan, de Ghillain Vilierslaan en ook extra mensen voor de Moortebeekstraat en de Sleutelplasstraat (kant Ninoofsesteenweg).

Ook interesse? Laat het ons hier weten!

Dit zijn onze straatambassadeurs:

 

Deel op facebook
Deel op twitter