home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Nieuwsbrief - Wijkraad Paloke

Paasraap 16 april 2023 & andere updates

Hieronder vinden jullie meer info over de Paasraap 16/4, CubaNight 15/4, Leefbuurtproject met infomoment 29/4, Ontmoet elkaar op den trottoir 24/6 en de Wijkbarbecue 26/8.

Paloke Paasraap

Op zondag 16 april 2023 tussen 14u en 17u zijn jullie en vooral jullie kinderen welkom op onze PALOKE PAASRAAP. We organiseren dit op het kruispunt van de Marie-Henriettelaan en de Winkelveldstraat (aan de picknicktafels).

Dit jaar voorziet de wijkraad knutselgerief voor de kinderen om hun eigen paasmandje te maken vanaf 14u. Om 15u kunnen de kinderen hun zoektocht naar de paaseieren beginnen en de eieren verzamelen in hun zelfgemaakt mandje. Daarnaast zal er ook wat speelgerief zijn, maar breng gerust zelf iets mee.

We verkopen drank en versnaperingen. Betalen kan cash of via smartphone.

Vele groetjes,

Jacqueline, Marina, Bedet, Celine, Sté, Joris, Karel, Tineke en Lieven

Cubanight 15 april

De avond voor onze paasraap organiseert Scouts Paloke naar jaarlijkse gewoonte hun CubaNight aan de scoutslokalen (Berchemstraat 129). Iedereen van de wijk is meer dan welkom om een heerlijke mojito te komen drinken! Ingang is gratis. Meer info op cubanight.be.

Agenda

Noteer ook nog deze data in jullie agenda: 

  1. Zaterdag 29/4/23: Infomoment Leefbuurtplan. Zie Doemee.dilbeek.be
  2. Zaterdag 24/6/2023: Ontmoet elkaar op den trottoir. Verdere details volgen nog maar het idee is om opnieuw een potluck te organiseren.
  3. Zaterdag 26/8/2023: Wijkbarbecue!

We kunnen bij de wijkraad altijd helpende handen gebruiken. We vergaderen ongeveer 1 avond om de 2 maanden. Goesting om ons te vervoegen? Neem contact op via palokewijk@gmail.com.

Updates Leefbuurtproject

Via deze site kunnen jullie op de hoogte blijven van het leefbuurtproject:

Leefbuurt Palokewijk (dilbeek.be)

Een aantal punten die de aandacht vereisen:

 

Copyright © 2023 Palokewijk, All rights reserved.

Deel op facebook
Deel op twitter