home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Parkeervakken worden verplicht in de komende twee weken

Deze of volgende week zal in de Kaudenaardewijk parkeerverbod geplaatst worden buiten de parkeervakken. Daarmee wordt het verplicht om binnen de parkeervakken te parkeren en ook niet meer op het voetpad. Dit is in de straten waar parkeervakken zijn (oude of nieuwe), dus niet in de Bouwkunstlaan of Liv. Walravenslaan (tussen Weerstanderslaan en Rozenlaan).

Voor de Bouwkunstlaan wachten we op een alternatief, omdat de parkeerdruk daar enorm hoog is. Parkeervakken zijn hier geen optie, omdat er een groot aantal garages zijn. Voor het stukje Liv. Walravenslaan (tussen Weerstanderslaan en Rozenlaan) wachten we op de heraanleg daarvan, we zijn in het proces van het aanstellen van een aannemer.

Schilderkunstlaan (tussen Bouwkunstlaan en Weerstanderslaan) wordt eenrichting omdat de straat te smal is voor tweerichtingsverkeer met de parkeervakken. De schoolstraat blijft behouden in de huidige richting.

Voor de H. Theresialaan eenrichting (tussen Liv. Walravenslaan en Schilderkunst) wachten we nog even. Het instellen van een eenrichting was gepland om de doorgang te vergemakkelijken als de parkeervakken drukbezet zijn. Maar op het einde van de Schilderkunstlaan is het moeilijk draaien en om een eenrichtingsstraat te maken wat omslachtig. We zullen dus evalueren hoe hoog de parkeerdruk is in de H. Theresialaan en of er nood is aan die eenrichting.

Daarmee zal fase 1 van dit project afgerond zijn.

Deel op facebook
Deel op twitter