home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Gratis workshop - Verbeeld mee de toekomst van het Bijgaardenplein!

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus organiseert de gemeente Dilbeek een gratis workshop op en over het Bijgaardenplein.

Het ontwerpteam dat instaat voor het masterplan en de concrete heraanleg van het centrum organiseert een workshop op het Bijgaardenplein. Aan de hand van de blauwdruktechniek – de eerste manier hoe foto’s gemaakt werden – worden bewoners en passanten uitgenodigd om zelf hun Bijgaardenplein van de toekomst te tekenen.

Aanvullend bij de workshop, worden de tentoonstelling van de visie van het masterplan en eerste schetsen voor het Bijgaardenplein terug gepresenteerd (een eerste presentatie vond plaats in mei 2023). Waarbij de gemeente en het ontwerpteam aanwezig zijn voor woord en uitleg. Wie er eind augustus niet bij kan zijn kan de visie en het verdere traject volgen via de projectsite van de gemeente Dilbeek: doemee.dilbeek.be

🗓️ Zaterdag 26 en zondag 27 augustus

14u – 18u Gratis workshop: Verbeeld het Bijgaardenplein van de toekomst!

14u – 18u Tentoonstelling visie en voorstel heraanleg centrum Groot-Bijgaarden.

*Gratis workshop voor jong en oud. Kinderen onder 16 jaar dienen vergezeld te zijn van een begeleider. De tentoonstelling en workshop hebben een vrije toegang.

Locatie

📍Gemeenteplein Groot-Bijgaarden

Bij regen zullen de activiteiten plaatsvinden in het academiegebouw.

Deel op facebook
Deel op twitter