home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

De noden en verwachtingen van Dilbekenaren meten via een grote bevraging

Tussen 25 maart en 12 mei nodigen we alle Dilbekenaren uit om deel te nemen aan onze grote bevraging. Zo willen we te weten komen wat zij belangrijk vinden de komende jaren, en waar zij vooral van wakker liggen. 

De bevraging gebeurt online. Wie liever een papieren versie invult, kan die krijgen aan de balies van de volgende locaties: Westrand, LDC In Kompanie, Welzijnscampus Nieuwenbos, of het loket burgerzaken in de Kasteelhoeve. 

De bevraging is open voor alle inwoners van Dilbeek. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, stuurden we ook 4,000 persoonlijke uitnodigingen uit. Deze inwoners werden willekeurig geselecteerd uit het bevolkingsregister, om een zo representatief mogelijk eindresultaat te bekom

Tot slot trekken we er ook op uit! Samen met medewerkers en vrijwilligers zoeken we de komende maanden mensen op die we misschien moeilijker bereiken via onze traditionele communicatiekanalen. Zo geven we iedereen maximaal de kans om deel te nemen.

Nodig zeker al je familie en vrienden in Dilbeek uit om deel te nemen! Hoe meer deelnemers, hoe nuttiger de resultaten zullen zijn om het beleid mee vorm te geven de komende jaren.

Vul de enquête in

Deel op facebook
Deel op twitter