home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Duik mee in de resultaten op het burgerforum!

De komende maanden analyseren we de resultaten van de burgerbevraging in detail. We kijken ernaar uit te ontdekken waar de Dilbekenaren van wakker liggen, en waarop we volgens jullie het meeste moeten inzetten de volgende jaren. 

Om de resultaten goed te kunnen gebruiken, is het heel belangrijk dat we er de juiste conclusies uit trekken, en alle cijfers juist interpreteren. Wat betekenen de resultaten precies? Waarom zijn ze wat ze zijn? Welke conclusies kunnen we eruit trekken, maar ook ... welke niet?

Daarvoor roepen we graag opnieuw jullie hulp in. Op dinsdag 18 juni organiseren we daarom een nieuw burgerforum. Die avond willen we jullie niet alleen de belangrijkste resultaten van de bevraging presenteren, maar willen we ook met jullie in gesprek gaan om sommige thema's nog verder uit te diepen en te verhelderen. Zo kan jullie stem nog luider - en duidelijker - klinken.

Het burgerforum zal doorgaan in Westrand. Inschrijven kan alvast via de knop hieronder. We komen snel met meer informatie over welke thema's aan bod zullen komen. 

Ik schrijf me in voor het burgerforum

Deel op facebook
Deel op twitter